Forum

new balance 530 dam...
 
Notifications
Clear all

new balance 530 dames


Aartslegt
Posts: 4
Topic starter
(@aartslegt)
New Member
Entrou: 1 ano atrás

DTLR heeft binnenkort weer een samenwerking met New Balance. Met behulp van de New Balance 530 gaat alle opbrengst naar de financiering van St. Jude Children's Research Hospital. Deze New Balance 530 is gemarkeerd met een bovenwerk van bordeauxrood suède terwijl goud het 'N'-logo omlijnt en is aangebracht op de hiel en een deel van de tussenzool. Je kunt ook ‘Finding cures’ spotten. Kinderen redden. ’ dat is de missie van het ziekenhuis. Andere details zijn onder meer een Gum-buitenzool, new balance fuelcell propel v3 korting verwijderbare hangtag met het St. Jude-logo en aangepaste inlegzolen.

-release met Suede voor het winterseizoen. Getoond wordt de New Balance 530 Lux 'Black Suede' die nu in winkels arriveert. Deze New Balance 530 heeft een luxe uitstraling en is voorzien van varkenssuède over het bovenwerk en mesh terwijl hij is gekleed in overwegend zwart. Daarnaast hebben we White die over new balance 530 dames sale de tussenzool loopt, terwijl Gum de buitenzool raakt voor een strakke look. Andere hoogtepunten zijn de gebruikelijke Encap-middenzool van het merk, terwijl de New Balance-branding is geborduurd.

Terwijl het weer nog warmer begint te worden, heeft New Balance zich voor hun nieuwste release laten inspireren door het Vazee Sweatshirt. Dit paar staat bekend als de New Balance 530 'Vazee Sweatshirt' en komt nu aan bij geselecteerde retailers. Deze New Balance 530 heeft een bovenwerk van new balance 530 dames sale fleece en is bedekt met Heather Grey. Hieronder volgt het gebruik van suède op de overlays met een vergelijkbare kleurbenadering.

Er lijkt nooit een tekort te zijn aan de New Balance 530 in gloednieuwe kleurenschema's, maar deze keer zal het merk een eenvoudige kleurblokkering gebruiken. Hoewel de meesten misschien zeggen dat dit eerder is gedaan en je hebt gelijk, brengt new balance 57/40 sneakers een deel van hun klassieke kleurenthema terug uit de jaren negentig. Deze New Balance 530 krijgt een beetje een upgrade door middel van materialen zoals synthetisch en mesh.

Compartilhar: